cijena ista

ZZO HNŽ: Objavljeno kada i gdje možete kupiti markice

Sci-Tech / Flash | 15. 12. 2015. u 10:52 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlukom Upravnog vijeća, 15. prosinca 2015. godine Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ otpočeo je distribuciju premije osiguranja (markice) za 2016. godinu.

Kao i prethodnih godina cijena premije osiguranja (markice) ostaje 20 KM po osiguraniku, a uplata iste vrši se isključivo u ustanovama za obavljanje platnog prometa (banke i pošte). Transakcijski račun Zavoda na koji osiguranici uplaćuju premije osiguranja (markice) je 5550000004857875.

Po sada već ustaljenoj praksi Zavoda distribucija je organizirana na 16 punktova u Hercegovačko – neretvanskoj županiji. Ovisno od procijenjene potrebe i tehničkih mogućnosti dio punktova smješten je u Hrvatskoj pošti i BH Pošti, dok područni uredi Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ u Mostaru, Jablanici i Konjicu imaju šalter pošte u sklopu područnog ureda.

U nastavku je pregled punktova na kojima osiguranici mogu pribaviti premije osiguranja (markice) za 2016. godinu s informacijom na kojim od tih punktova mogu i izvršiti uplatu premije osiguranja, a na kojim to neće biti moguće.

Punktovi na kojima osiguranici mogu pribaviti premije osiguranja (markice) za 2016. godinu u cijeloj županiji rade od 7.30 do 14 sati.

Mostar - markice se mogu kupiti u Područnom uredu ZZO-a (Ulica Braće Fejić 56); Doma zdravlja Mostar (Hrvatskih branitelja bb.); Glavna pošta Mostar ( Tvrtka Miloša bb.); BH pošta – Sjeverni logor (Maršala Tita 50a 8:00 – 14:00 h); Poštanski ured Avenija – Mostar (Kralja Tomislava bb.); Poštanski ured Balinovac - Mostar (Buconjića bb.)
Jablanica - Područni ured ZZO-a u Jablanici (Ulica Branilaca grada 60)
Prozor/Rama - Područni ured ZZO-a Prozor/ Rama (Kralja Tomislava bb. )
Konjic - Područni ured ZZO-a Konjic (Trg Državnosti bb.) i u BH Pošta (Poštanski ured u Konjicu).
Čitluk - Područni ured ZZO-a Čitluk
Čapljina - Područni ured ZZO-a Čapljina
Stolac - Područni ured Stolac
Neum - Područni ured ZZO-a Neum i Poštanski ured u Neumu
Ravno - Područni ured ZZO-a Ravno


 

Kopirati
Drag cursor here to close