U susret digitalizaciji

Telemach ima dan poklanjanja: 12 mjeseci besplatnih HD kanala

Sci-Tech / Flash | 18. 09. 2014. u 16:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno su započeli prenosi utakmica najboljih nogometnih liga, a Telemach 19. rujna časti s engleskom Premier, španjolskom Premiera, njemačkom Bundesligom u najboljoj HD kvaliteti‎ s kristalnom slikom i zvukom za sve građane koji se pretplate tog dana na barem jednu novu uslugu koja uključuje digitalnu televiziju.

‎Pitate se kako gledati TV nakon digitalizacije, kad ubrzo nestane prijem kanala preko obične antene gašenjem analognih odašiljača? Korisnici Telemach usluga neće morati kupovati posebne uređaje kada se u BiH uskoro sa analognog sustava emitovanja pređe na digitalni sustav emitiranja što će donijeti ne samo uštede kućnim proračunima nego i značajno proširiti trenutni spektar usluga.

Kako bi se podigla svijest o korištenju i prednostima digitalnog TV signala i pratećih usluga, pozivaju se građani da u petak, 19. rujna ove godine posjete neki od korisničkih centara Telemach-a širom BiH i pretplate se na bilo koju uslugu Telemacha kako bi dobili 12 mjeseci besplatnog gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti od kojih izdvajamo: Sport klub 1,2,3 HD, FOX Movies HD, FOX Crime HD, Fox Life HD, 24 Kitchen HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nickelodeon HD, National Geographic HD, itd, a sve one koji odluče sudjelovati u akciji čekaju i pokloni iznenađenja.

U okviru ove akcije u ovom tjednu je u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Travniku, Kiseljaku, Konjicu, Kaknju, Visokom upriličena podjela bonova na središnjim lokacijama. Digitalizirajte se odmah bolje od drugih u HD-u i prije gašenja analognog signala u zraku koje se uskoro očekuje, navodi se u priopćenju Telemacha.

Kopirati
Drag cursor here to close