IAESTE BIH

Studenti prijavite se za međunarodnu praksu

Sci-Tech / Flash | 23. 03. 2017. u 10:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

IAESTE BIH (Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse) poziva sve zainteresirane studente da se učlane u organizaciju i postanu volonteri jedne od najvećih svjetskih studentskih organizacija.

Aplikacije su dostupne tijekom cijele godine i možete ih pronaći na stranici http://iaeste.ba/ ili na Facebook stranici Iaeste BIH ( https://www.facebook.com/iaeste.bih/ ).

Članstvom u ovoj organizaciji studenti stječu mnoga iskustva koja će im pomoći da se ostvare kako na profesionalnom tako i na osobnoj razini. Steći će mnoga znanja i prijateljstva koja će im promijeniti život, ali svojim radom oni će pomoći drugima.

''IAESTE postoji u preko 80 zemalja širom svijeta. IAESTE BiH je osnovano u Banja Luci 1999. godine kao studentsko, nevladino, neprofitno i volontersko udruženje. Rezultat našeg rada i programa razmjene u proteklih trinaest godina je preko 473 naših studenata poslanih na obavljanje stručne prakse u inozemstvo i preko 407 stranih studenata koji su stručnu praksu obavljali u našim poduzećima i institucijama. Kao organizacija koja radi na poboljšanju kvaliteta obrazovanja i samim tim kvalitetom života u našoj zajednici, želimo da skrenemo pažnju koliko je korisna stručna praksa tokom studiranja, ali koja je u velikom broju zanemarena na našim fakultetima. Pored organiziranja praksi, IAESTE članovi se na svakodnevnom nivou usavršavaju na raznim poljima (administracija, marketing, pisanje projekata…) ali i njeguju jedinstven prijateljski duh organizacije koji svakom novom članu pruža mogućnost da se osjeća dijelom jedne velike obitelji'', navode iz IAESTE.

Više informacija o načinu prijave i organizaciji potražiti u uredu koja se nalazi u Studentskom centru “Nikola Tesla” (paviljon 1) ili putem telefona 051/235-055 i email adrese [email protected], priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close