SKB Mostar

Simpozij iz dječje kirurgije u Mostar dovodi 300 stručnjaka

Sci-Tech / Flash | 23. 05. 2016. u 11:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će se 26. i 27. svibnja u SKB Mostar i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. održati XIII. simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem.

Simpozij se održava u organizaciji Odjela za dječju kirurgiju, Klinike za urologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar i Klinike za dječju kirurgiju Dr. von Haunerschen Kinderspital – München.

Kao i svih prijašnjih godina, simpozij će okupiti najbolje svjetske stručnjake iz dječje kirurgije koji će, u dva dana izvesti 20 operacija kod djece s teškim poremećajem urogenitalnog trakta iz svih krajeva BiH.

Prema preliminarnim podatcima očekuje se sudjelovanje više od 300 sudionika – dječjih kirurga iz Njemačke, Engleske, Italije, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U sklopu simpozija, održat će se predstavljanje knjige „ Kirurgija“ autora Ante Kvesića i suradnika u petak, 27. svibnja 2016. godine u 20.00 sati u Svečanoj dvorani „Queen“ Hotela Mepas, priopćeno je iz Ureda za informiranje i odnose s javnošću SKB Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close