Najnovije tehnologije

Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017 stiže u Mostar

Sci-Tech / Flash | 14. 06. 2017. u 09:01 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru promotivnih aktivnosti ove godine organiziramo Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017, tijekom kojega će šira publika imati priliku da vidi i isproba naše najnovije proizvode iz prve ruke.

Samsung Roadshow kamion je krcat inovacijama- klima uređajima i frižiderima koji će naše i vaše glave i namirnice hladiti ovog ljeta; mašinama za pranje veša zahvaljući kojima je garderoba nakon pranja kao nova, usisivačima koji vaše podove održavaju čistim.

Predstavićemo i novu AV liniju, s briljantnim novim QLED TV uređajem i zvučnim trakama koji će vaše omiljene TV serije i filmove dovesti bukvalno u vašu sobu.

Svi zainteresirani će vidjeti naše perjanice, nagrađene telefone, tablete i nosive uređaje, uključujući Galaxy S8 i S8+, Gear S3, Tab S3 i mnoge druge.

Samsung je ovom prilikom pripremio i promotivne ponude, kao i poklone iznenađenja za posjetitelje.

Samsung Roadshow 2017 će putovati kroz 12 gradova i četiri zemlje iz regije - Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Slovenija. Bićemo u većim gradovima kao i vodećim turističkim mjestima u Hrvatskoj, startamo u srijedu, 14.lipnja, a putovanje završavamo 1.srpnja.

U Mostaru se vidimo dan poslije, 18.juna/lipnja na parkingu na Španskom trgu od 15 :30-21 :30

Kopirati
Drag cursor here to close