Mostar

Nova pravila studiranja na Univerzitetu Džemal Bijedić

Sci-Tech / Flash | 12. 01. 2016. u 10:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Agromediteranskog fakulteta ispite će polagati po novim pravilima studiranja na I i II ciklusu studija na Univerzitetu Džemal Bijedić, objavljeno je na službenoj stranici fakulteta.

Prema ovim pravilima u siječanjskom ispitnom roku studenti mogu polagati samo završni ispit iz predmeta koje su odslušali u zimskom semestru, a u lipanjskom ispitnom roku predmete odslušane u ljetnom semestru.

Student koji ne pristupi završnom ispitu iz nekog predmeta ili ne ostvari ukupan broj bodova dovoljan za prolaznu ocjenu za neki predmet, može pristupiti popravnom ispitu iz datog predmeta, koji se organizira minimalno 15 dana nakon završnog ispita.

U drugoj polovici rujna za predmete zimskog i ljetnog semestra tekuće akademske godine organizira se i jedan dodatni popravni ispitni termin.

Na osnovu navedenog studenti će za svaki odslušani predmet imati tri ispitna termina: završni ispit (siječanj/lipanj), popravni ispit (veljača/srpanj) i dodatni popravni ispit (rujan).

Studenti mogu polagati ispite iz tekuće studijske godine iako nisu položili prenesene predmete iz prethodne godine studija.

Kopirati
Drag cursor here to close