Poduzetništvo

Izbor najboljih studentskih poslovnih planova 19. svibnja

Sci-Tech / Flash | 16. 05. 2014. u 16:12 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 19. svibnja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru održat će se izbor najboljih studentskih poslovnih planova u 2014. godini.

Izbor najboljeg studentskog plana Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru počet će u 10 sati i trajati do 12:30 kada su planirane izjave za medije, dok će na Ekonomskom fakultetu Univerziteta "Džemal Bijedić" isti početi u 13 sati, a izjave za medije su planirane po završetku izbora, u 15 sati.

Izbor će se održati u suradnji s Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta, GIZ - Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit, Agencijom za regionalni razvoj Hercegovine – REDAH, i Udruženjem LINK Mostar, a novčane nagrade za prva tri mjesta osigurao je GIZ.

Studentima će se obratiti i predstavnici institucija i to: gospođa Karin Rau, voditeljica komponente za javno-privatni dijalog, Prolocal program GIZ-a, gospodin mr. sc. Jozo Bejić, tajnik FMRPO, gospodin Tomo Majić, direktor LINK-a i gospodin Ivan Jurilj, direktor REDAH-a, najavili su iz Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Ovaj izbor počeo se održavati prije osam godina na inicijativu prof.dr. sc. Zdenka Klepića u sklopu nastave iz kolegija Poduzetništvo i Osnove menadžmenta na II. godini Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close