Branding konferencija 04

Brainstorming – čarolija koja stvara kreativnost

Sci-Tech / Flash | 17. 06. 2014. u 09:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite li saznati kakvu moć ima brainstorming, koja je to formula koja stvara čaroliju, unaprijediti svoje ideje i začiniti ih novim iskustvom, onda je idealno vrijeme da se prijavite za učešće u kreativnoj radionici Branding konferencije 04, koja će se održati 20. lipnja u hotelu Bristol Sarajevo.

Ne propustite druženje s kreativnom direktoricom agencije Leo Burnett Beograd (Srbija), Anjom Radulović, koja će kroz interaktivnu radionicu na jedan sasvim drugačiji i inovativan način potaknuti vašu maštu i ideje kroz koje ćete uvidjeti moć kvalitetne i kreativne ideje.

''Radujem se prilici da kroz igru i druženje ukažemo na važnost brainstorminga u svijetu biznisa, jer je upravo razmjena ideja jedna od polaznih točaka dobre kampanje i uspješne biznis priče. Kroz ovu kreativnu radionicu nastojat ću kombinirati svoje iskustvo s dvogodišnjeg Leo Burnett Worldwide Hot Talent programa, na kojem sam sudjelovala, te studij glume i kazališne režije, što će nam, vjerujem, pomoći da ponudimo sudionicima nezaboravno putovanje u svijet kreativnosti, ideja i brainstorminga'', kazala je Anja.

Do početka Branding konferencije ostalo samo još pet dana, stoga obogatite svoje znanje i naučite nešto novo, budite dio najvećeg branding događaja u BiH. Svoje kotizacije možete osigurati i putem prijave koju možete pronaći na internetskim stranicama.

A Branding konferencija 04 spremila je još jedno ugodno iznenađenje za sve sudionike koji dolaze iz Bosne i Hercegovine.

Naime, svi oni koji su kupili kartu za putovanje u Brandland, ali i oni koji to namjeravaju učiniti do 19. lipnja 2014. godine, dobiti će gratis kotizaciju za sudjelovanje na SEMPL konferenciji, najvećoj konferenciji u regiji koja se bavi trendovima u medijima.

SEMPL konferencija ove godine održava se 27. i 28. studenog u Portorožu, a cjelokupni program će u skladu s ovogodišnjim sloganom 'Preporođeni' (Reborn), biti posvećen ponovnom rođenju medijsko-komunikacijske industrije kao posljedice tehnoloških inovacija i društvenih promjena.

''Sudionicima Branding konferencije pružamo jedinstvenu priliku da kroz zanimljiva predavanja i radionice priznatih stručnjaka s područja medija i medijskih trendova nadopune stečena znanja i iskustva iz Brandlanda. Na ovaj način priču o brandiranju povezujemo s trendovima u medijsko-komunikacijskoj industriji, te o fenomenu današnjice i digitalnom svijetu'', kazala je Partner & New Business agencije Via Media Vesna Beganović.

Poznata su i imena predavača na SEMPL konferenciji, koji će vas oduševiti svojim iskustvom i znanjem, a neki od njih su guru trendova Daniel Levine, majstor radijskog oglašavanja Ralph Van Dijk i stručnjak s područja javnog nastupanja i odnosa s javnostima Patrick Galvin.

Branding konferenciju 04 podržavaju: Veleposlanstvo Republike Slovenije, Sberbank BH, BH Telecom, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Dunav Osiguranje, R&S, Atlantic grupa, Lactalis BH, Slovenska oglaševalska zbornica (SOZ), Golden Drum Festival, Printdesign, STARline! Mercedes-Benz i Inside by Ećo Company.

Medijski partneri su: Oslobođenje, Press RS, Dnevni list, Euro Blic, InStore magazin, Business Magazine, SEEbiz.net, Ekapija, Bljesak.info, Doznajemo.com, Media Marketing, RSG, Al Jazeera Balkans, Onasa, Identitet.ba, Media Res, EuroplakatBH (BiH); Forbes, Jutarnji list, Planb (Hrvatska), Advertiser Serbia, Marketing mreža i Marketing ITD (Srbija); Marketing magazin (Slovenija) i Vijesti (Crna Gora).

Sve dodatne informacije o Branding konferenciji možete dobiti na web stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close