Darovi

Blagdansko darivanje tri mostarske škole

Sci-Tech / Flash | 19. 12. 2016. u 12:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treća osnovna škola, Osnovna škola Ivana Gundulića i Srednja turističko-ugostiteljska škola u Mostaru dobile su danas novčana sredstva za nabavku knjiga za školske knjižnice te opremanje kabineta za učenike s poteškoćama u razvoju.

Sredstva su u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana osigurali HT Eronet i HŠK "Zrinjski".

Federalni ministar prometa i komunikacija i predsjednik Upravnog odbora HŠK "Zrinjski" Denis Lasić izrazio je zadovoljstvo što će ovom, kako je kazao, skromnom akcijom darivanja, obradovati učenike triju škola.

Čestitao je rukovodstvu škola i učenicima nastupajuće božićne i novogodišnje blagdane, uz želje da se nastavi s akcijama darivanja i u budućnosti.

Rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta Misijana Brkić-Milinković kazala je kako je kompanija Eronet i ove godine odlučila obradovati najpotrebitije, odnosno one kojima je donacija bila neophodna.

''HT Eronet obećava da će i dalje voditi računa o najpotrebitijima i u buduće ispunjavati zadaću društveno odgovornog poduzeća i davati potporu različitim projektima u našoj zajednici - kazala je Brkić-Milinković.

OŠ Ivana Gundulića dobivena će sredstva uložiti u knjižni fond, na čemu je zahvalnost izrazila ravnateljica te ustanove Marija Jurić, kazavši kako su HT Eronet i HŠK "Zrinjski" tim činom pokazali nesebičnu društvenu odgovornost kao i to koliko cijene obrazovanje.

Stipe Vrljić, ravnatelj Treće osnovne škole koja će također novčana sredstva uložiti u knjižni fond, zahvalio je na donaciji kazavši pri tome kako će to upotpuniti i obogatiti njihovu knjižnicu i time djeci omogućiti da lakše dođu do literature.

Srednja turističko-ugostiteljska škola darivana će sredstva uložiti u kabinet za djecu s posebnim potrebama koji se nalazi u sklopu škole.

''Zahvaljujem na novčanoj pomoći i vjerujem kako će se našim učenicima stvoriti bolji uvjeti za rad kako bi bilo lakše svima u školi, ali također i njihovim roditeljima'', kazao je ravnatelj te škole Perkan Pervan.

Kopirati
Drag cursor here to close