ASuBiH

Besplatne instrukcije iz matematike

Sci-Tech / Flash | 17. 06. 2016. u 14:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lokalni tim Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) do kraja ove godine planira realizirati niz akcija, među kojima je i besplatna instruktivna nastava.

''Ponovo organizujemo besplatne instrukcije za sve učenike koji imaju negativnu ocjenu iz matematike. Do ove ideje smo došli jer smo primjetili da najveći broj učenika srednjih škola pada upravo iz ovog predmeta. Pored toga, ove godine ćemo držati instrukcije i iz ostalih predmeta. Članovi lokalnog tima Sarajevo, koji posjeduju odlično znanje iz matematike i dobre govorne vještine su se dobrovoljno prijavili da održe instrukcije'', navodi se u priopćenju ASuBiH.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju u srednju školu na prostoru BiH.

Lokalni timovi su odjeli ASuBiH-a koji realiziraju aktivnosti koje provode u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti, priopćeno je iz te asocijacije.

Kopirati
Drag cursor here to close