Priznanja

Nagrađeni najbolji učenici u HNŽ-u

Sci-Tech / Flash | 17. 06. 2016. u 14:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Rašid Hadžović, ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ, danas je na svečanom prijemu, u Studentskom hotelu Mostar, uručio priznanja učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su u školskoj 2015/2016. godini proglašeni učenicima generacije, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

U svom obraćanju nazočnima ministar Hadžović je čestitao učenicima, istaknuvši kako su oni stupovi svjetlosti Bosne i Hercegovine, putovi budućnosti, simboli ponosa i radosti.

''Svojim ste nam radom, zalaganjem i postignutim rezultatima dali obvezu da organiziramo manifestaciju posvećenu promociji znanja. Danas i jesmo ovdje radi vas, vaših rezultata u znanju i želje da uklopite dio svojih postignuća u obrazovni i intelektualni mozaik našeg društva“, kazao je ministar Hadžović.

''Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa je prepoznalo potrebu da se nagrađuju uspješni učenici, te se nadam kako će se ova aktivnost nastaviti u budućnosti“, zaključio je ministar Hadžović.

Inače, priznanje je dobilo ukupno 88 učenika i to 51 učenik iz srednjih škola i 37 učenika iz osnovnih škola s područja Hercegovačko – neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close