Pravni fakultet Univerziteta

Mostar domaćin skupa - Dani prava EU

"Znanstveni skup organiziramo kao dio projektnih aktivnosti u okviru SEELS mreže (Mreža pravnih fakulteta jugoistočne Europe) čiji član je i naš Pravni fakultet".
Sci-Tech / Flash | 15. 03. 2019. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pripremi je znanstveni skup 'Dani prava EU', koji će se održati na Pravnom fakultetu Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru u utorak, 19. ožujka, u dvorani za simulirano suđenje, sa početkom u 10 sati.

Cilj znanstvenog skupa je promocija aktualnosti iz prava Europske unije i predstavljanje SEE Law Journala. Organizacija ovog znanstvenog skupa jedna je od planiranih aktivnosti u Erasmus + EU projektu 'Strengthening the EU Legal Studies in SEE'.

"Znanstveni skup organiziramo kao dio projektnih aktivnosti u okviru SEELS mreže (Mreža pravnih fakulteta jugoistočne Europe) čiji član je i naš Pravni fakultet. Naime, SEELS izdaje i časopis SEE Law Journal, te u okviru projekta Erasmus + EU 'Strengthening the EU Legal Studies in SEE' planiran je ovaj znanstveni skup gdje će biti predstavljen časopis SEE Law Journal, te biti održana izlaganja tema iz oblasti prava Europske unije", navedeno je iz te visokoobrazovne institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close