"Moj svijet"

Dario Šunjić ima novu pjesmu koja slavi život i ljubav

Pjesma donosi motivacijski tekst, koji slavi život i ljubav, pružajući dozu pozitive.
Lifestyle / Zabava | 18. 04. 2024. u 18:57 Bljesak.info
Dario Šunjić - Moj svijet (Official video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sve ti mogu uzet' loši ljudi ali snove ne" riječi su nove pjesme Darija Šunjića "Moj svijet" kojom ovaj mostarski kantautor nastavlja svoju glazbenu priču prema prvom albumu.

Osmi singl 

Tekst i glazbu novog singla potpisuje Dario i ovo je osmi singl, koji će se uskoro, uz ranije objavljene i još neke nove pjesme, naći na albumu prvijencu čiji se izlazak očekuje uskoro.

Pjesma donosi motivacijski tekst, koji slavi život i ljubav, pružajući dozu pozitive.

Namjera autora je kod slušatelja probuditi onu iskonsku potrebu da prije svega budemo dobri ljudi, što su mnogi usput zaboravili.

"Pjesma je tematski drugačija od prethodnih i nije tipična ljubavna, već promišlja općenito o ljudskom biću, motivira nas da se ustanemo nakon svakog pada i da ne odustajemo od svojih snova ni kad je teško", kazao je Dario izrazivši zadovoljstvo nastavkom suradnje sa svojom provjerenom ekipom izvrsnih glazbenika.

Pjesma je nastala u studiju Joco Music House u Fojnici. Za produkciju, aranžman i gitare bio je zadužen Josip Vukoja, Saša Miočić (klavir i synth), Marko Jakovljević (bass), Mario Klarić (bubnjevi) dok je back vokale otpjevala Daria Hodnik Marinković.

Dobro poznato lice 

"Moj svijet" prati i video spot koji je upravo objavljen. Vizualni identitet pjesme djelo je talentiranog Dine Kadragića, a u njemu su ukomponirana i umjetnička djela, slike i skulpture, akademskog slikara Maria Šunjića.

Dario Šunjić, pjevač, kantautor i instrumentalist iz Mostara, glazbom se bavi od svoje 11-te godine. Široj javnosti predstavio se 2010. na bh glazbenom talent showu, kada je osvojio treće mjesto.

Godina 2011. za Darija je bila posebno značajna, s obzirom da je tada izdao svoj prvi singl 'Neka vidi cijeli svijet'.

Od tada je objavio još nekoliko pjesama, a redovito nastupa i sa svojim pratećim bendom.  2014. godine magistrirao je Glazbenu umjetnost na studiju Prirodoslovno- matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Pored autorskog rada i nastupanja, radi i kao učitelj gitare, harmonike i solfeggia u Osnovnoj glazbenoj školi Stolac.

Kopirati
Drag cursor here to close