Ne zanima ga?

Trener Hoffenheima Julian Nagelsmann odbio Real Madrid?

Radi se o Nagelsmannovu ugovoru s Hoffenheimom koji vrijedi do 2022. godine, a izlaznu klauzulu može aktivirati tek uoči sezone 2019/20.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2018. u 06:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok Mauricio Pochettino navodno i dalje ostaje glavnim favoritom za klupu Reala, dvojica njemačkih trenera glatko su odbila takvu mogućnost.

Izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw odmah je jasno i nedvosmisleno kazao kako ga posao u Realu u ovome trenutku ne zanima, a jedino o čemu trenutačno razmišlja je priprema reprezentacije za Svjetsko prvenstvo.

Löw je u svojoj izjavi bio vrlo konkretan i korektan, a što se tiče navodnog odbijanja Juliana Nagelsmanna da naslijedi Zidanea, tu je vijest ekskluzivno objavio Bild.

Tvrde kako je Nagelsmann kazao Realovcima da njemu držanje riječi puno znači. U konkretnom slučaju radi se o njegovu ugovoru s Hoffenheimom koji vrijedi do 2022. godine, a izlaznu klauzulu može aktivirati tek uoči sezone 2019/20.

Nagelsmann je momčad Hoffenheima u zadnje dvije sezone uistinu unaprijedio. Ovogodišnji plasman u Ligu prvaka dodatno ga čini mirnim u odluci da ostane u klubu, jer to znači pojavljivanje na velikoj europskoj sceni.

Ipak, odbiti Reala nije baš jednostavna stvar. Očito je, međutim, kako postoje ljudi koji su svjesni da olako prihvaćanje može značiti i sunovrat. Pogotovo za mladog trenera kao što je Nagelsmann (30).

Kopirati
Drag cursor here to close