Trčimo zajedno

Za ugodniji boravak djece u bolnici: Humanitarna utrka u sklopu Mostar Run Weekenda

Humanitarna utrka/šetnja, u dužini od 4 kilometra već je tradicionalno dio mostarskog trkačkog vikenda.
Lifestyle / Zdravlje | 05. 02. 2024. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijavi se i sudjeluj u humanitarnoj utrci u sklopu Mostar Run Weekenda.

Humanitarna utrka/šetnja, u dužini od 4 kilometra već je tradicionalno dio mostarskog trkačkog vikenda. Uz fizičku aktivnost sugrađana i podizanja svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti, cilj humanitarne utrke je ukazati na određene nedostatke u društvu i kroz trčanje probuditi humanost i empatiju.

''Ove godine trčimo i šetamo za Kliniku za dječje bolesti "Sveučilišne kliničke bolnice Mostar". Godinama smo svjedočili lošim uvjetima i neprimjerenom objektu mostarske pedijatrije. Vjerujemo kako će nova zgrada pedijatrije našim doktorima, medicinskom, kao i svom drugom osoblju omogućiti najbolje uvjete za rad, jer naša djeca to zaslužuju!

Stoga smo se ove godine odlučili da zajedno sa svim našim trkačima, partnerima, sponzorima, učinimo djeci ugodniji i ljepši boravak u bolnici. Potruditi ćemo se da od prikupljenih sredstava igračkama i drugom didaktičkom opremom opremimo dnevnu sobu mostarske pedijatrije.

Vi nam možete pomoći, sudjelujte u utrci dužine četiri kilometra, trčimo i šetajmo zajedno 23.03. u Mostaru. Prijave i registracije otvorene su na službenoj web stranici'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close