Traži se strpljenje

Za mjesec dana očekuje se normalan rad Klinike za fizijatriju u Mostaru

Doc. dr. sc. Mladenka Naletilić, predstojnica Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, na pitanje portala Bljesak.info o situaciju na toj klinici, rekla je kako se trenutno izvode građevinski i instalacijski radovi
Lifestyle / Zdravlje | 04. 09. 2020. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju SKB Mostar već skoro pola godine radi u smanjenom  obujmu iz razloga jer je značaj broj prostorija Klinike ustupljen za Covid bolnicu. Primaju se samo hitni slučajevi, a u pitanju su ponajviše oni kojima je potreban fizikalni tretman nakon operativnih zahvata i djeca'', rečeno nam je iz SKB Mostar nakon brojnih upita čitatelja o tome kako ne mogu dobiti odgovarajuću zdravstvenu njegu.

Doc. dr. sc. Mladenka Naletilić, predstojnica Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, na pitanje portala Bljesak.info o situaciju na toj klinici, rekla je kako se trenutno izvode građevinski i instalacijski radovi na adaptaciji podrumskih prostorija Klinike koji će se prenamijeniti.

''Tako će se omogućiti obavljanje rehabilitacijskog liječenja za sve pacijente koji trebaju uslugu na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Završetak radova se očekuje u roku od mjesec dana. Zahvaljujemo se svim pacijentima za razumijevanje i strpljivost  jer zaista ulažemo velik napor da SKB Mostar, a samim tim i Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju radi u što većem  kapacitetu, koliko nam to okolnosti  dopuštaju'', rekla je liječnica.

Kopirati
Drag cursor here to close