Fitness, wellness i zdravlje

Tvrtka Xerses iz Mostara sudjeluje na prestižnom sajmu u Njemačkoj

"Zaista mi je čast doći kao ambasadorica tvrtke Xerses na FIBO i doživjeti najnovije trendove koji će nam pomoći u daljnjem razvoju i napretku", izjavila je za trenerica Kristina Kurečić – Knezović iz Njemačke.
Lifestyle / Zdravlje | 13. 04. 2023. u 14:35 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine u travnju održava se FIBO, najveći svjetski sajam za fitness, wellness i zdravlje. Osnovan je 1985. godine u Kölnu u Njemačkoj.

Naziv FIBO je nastao od pojmova Fitness i Bodybuilding i vodeći je svjetski sajam u svojoj branši. Ove godine ovaj prestižni sajam posjetila je i poznata fitness trenerica Kristina Kurečić – Knezović zajedno sa ekipom tvrtke Xerses d.o.o. koja ima sjedište u Mostaru.

Sajam se održava od 12-14. travnja te će se promovirati brendovi poput WEIDER, HX Nutrition i Z - Konzept.

"Sajam FIBO je vrlo koristan, zanimljiv i edukativan, te svjetski priznat događaj. Zaista mi je čast doći kao ambasadorica tvrtke Xerses d.o.o. i doživjeti najnovije trendove iz svijeta bodybuildinga, fitnessa, wellnessa i zdravlja koji će nam pomoći u daljnjem razvoju i napretku", izjavila je za naš portal trenerica Kristina Kurečić – Knezović iz Njemačke.

Svi vodeći svjetski brendovi, i oni koji se to trude postati, na ovom sajmu će predstaviti svoje adute i novitete iz svijeta fitnessa, wellnessa i zdravlja. Vođeni krilaticom "Samo najkvalitetnije je dovoljno dobro za Vaše zdravlje, ljepotu i tjelesnu snagu", čitavo vrijeme svog rada se vodilo isključivo kvalitetom na visokoj razini poručuju iz tvrtke Xerses d.o.o. Mostar, te dijele zadovoljstvo što su dijelom ove svjetske fitness priče Europe i svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close