Karantena

VIDEO | 5-minutni trening koji zamjenjuje sat vremena u teretani

Vaš dom može postati mala privatna teretana, a znate da danas možete na YouTubeu pronaći gomilu super videa uz koje možeš vježbati.
Lifestyle / Zdravlje | 16. 03. 2020. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda ste nakon zime krenuli u teretanu, ali, sada već znaš da je vaša teretana ili zatvorena ili će se to dogoditi svaki dan. Ali, bez brige, ne morate odustati od vježbanja, pogotovo zbog toga što stručnjaci preporučuju vježbanje kao dio zdravog života koji će vam, uz pravilnu prehranu i dovoljno sna, pomoći održati vam imunitet na visokoj razini.

Vaš dom može postati mala privatna teretana, a znate da danas možete na YouTubeu pronaći gomilu super videa uz koje možeš vježbati.

Miss7 je pronašao sjajan video s kardio vježbama za koje ne trebate izdvojiti puno vremena i za koje ne trebaju rekviziti, a ovaj trening je tako dobro osmišljen da zamjenjuje sat vremena rada u teretani. Traje 5 minuta, doduše, prilično je intenzivan, ako traje 5 minuta, ne može biti tako strašno.

Video: 4-Minute Workout That Replaces 1 Hour in the Gym

Izvodi se 5 vrsta vježbi u trajanju 30, 45 i 60 sekunda i da, u ovih nekoliko minuta ćete se oznojiti, ali će raditi svaki mišić u tijelu i sagorjet ćete prilično puno kalorija. Zato, pronađite svj kutak u stanu i vježbaj! o

Kopirati
Drag cursor here to close