Učite iz prve ruke

Sportsko-rehabilitacijski centar KORAK organizira FITNESS PRAKTIKUM

Profesionalni team iz Sportsko-rehabilitacijskog centra KORAK organizira FITNESS PRAKTIKUM za sve mlade trenere i studente Kinezioloških fakulteta koji iz prve ruke žele aktivno učiti kako raditi sa klijentima i profesionalnim sportašima.
Lifestyle / Zdravlje | 18. 10. 2022. u 10:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fitness se kao pojam već ukorijenio u našem jeziku kao sinonim za vježbanje na spravama. Ali fitness je puno više ili, bolje rečeno, fitness je pojam za sve što nas čini fit. Označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane.

Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti zdrav i sposoban za obavljanje svakodnevnih zadaća, biti fit, cilj je svakog pojedinca. Visoki stupanj zdravlja doprinosi kvalitetnom životu u cjelini kao i uspješnoj borbi protiv stresa. Svakodnevne, redovite i kontinuirane aktivnosti doprinose poboljšanju našeg ukupnog zdravstvenog i tjelesnog fitnessa.

U našem gradu postoje ustanove koje nude mogućnosti vježbanja, kao i savjete koji trebaju pridonijeti našem fitnesu. Čak postoji i jako razvijena kultura vježbanja, te sve više i više ljudi teži ka aktivnom i fit stilu života.

Upravo iz toga razloga, profesionalni team iz Sportsko-rehabilitacijskog centra KORAK organizira FITNESS PRAKTIKUM za sve mlade trenere i studente Kinezioloških fakulteta koji iz prve ruke žele aktivno učiti kako raditi sa klijentima i profesionalnim sportašima.

Uz mentorstvo magistra kineziologije, Borisa Kajana, naši kandidati će proći kroz razne programe vježbanja, kondicijske vježbe, anaerobne vježbe kao i programe koje koristimo za pripremu sportaša i profesionalnu rehabilitaciju kod raznih sportskih ozljeda.

FITNESS PRAKTIKUM uključuje:

1. Osnove anatomije i fiziologije vježbanja
2. Principi vježbanja, fitnesa i zdravlja
3. Zaštita na radu
4. Zdravlje i sigurnost u fitnes okruženju
5. Komunikologija u fitnesu
6. Osnove funkcionalnog fitnesa
7. Metodika podučavanja osnovnih vježbi funkcionalnog treninga s opterećenjem
8. Metodika podučavanja osnovnih vježbi kardio treninga
9. Praktična nastava

Prijaviti se možete putem naše Facebook i Instagram stranice ili putem telefona na: 063 674 997

Kopirati
Drag cursor here to close