Zajedno smo jači

Masnica podržao kampanju 'Društvo jednakih mogućnosti'

Seid Masnica pružio je podršku kampanji „Društvo jednakih mogućnost“.
Lifestyle / Zdravlje | 05. 11. 2017. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački voditelj, novinar i doktor humanističkih nauka Seid Masnica pružio je podršku kampanji „Društvo jednakih mogućnost“ koju provodi Koalicija organizacija osoba s invaliditetom (OOSI) „Zajedno smo jači“ HNŽ.

''Kroz svoj rad zalažem se za društvo jednakih mogućnosti, te podržavam aktivnosti Koalicije OOSI „Zajedno smo jači“ HNŽ. Poručujem svima da budu ponosni na sebe i podrže kampanju i društvo jednakih mogućnosti'', poručio je Masnica.

Naime, slogan „Društvo jednakih mogućnosti“ ima za cilj osigurati osobama s invaliditetom (OSI) jednake mogućnosti i prilike za aktivno sudjelovanje u društvu uz osiguravanje adekvatnih ortopedskih pomagala, zatim ostvarivanju prava za OSI iz UN Konvencije i drugo.

''Jako je važno da sve osobe s invaliditetom imaju adekvatna ortopedska pomagala i asistivnu tehnologiju'', navodi se u priopćenju Koalicije „Zajedno smo jači“.

Kampanju „Društvo jednakih mogućnosti“ podržao je i bh. bokser Emil Markić, te direktor koalicije „Pod lupom“ Dario Jovanović.

Kopirati
Drag cursor here to close