Ne može sve sam

Chuck Norris tuži farmaceutske divove zbog bolesti svoje supruge

Chuck Norris naime tvrdi kako je njegovoj supruzi prilikom medicinskih pregleda stradao središnji živčani sustav i zahtijeva najmanje deset milijuna dolara odštete
Lifestyle / Zdravlje | 05. 11. 2017. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcijski junak Chuck Norris (77), glumac o kojemu je napisano bezbroj anegdota, tražit će pravdu pred sudom zbog bolesti svoje supruge Gene, jer smatra kako je ona bila žrtvom proizvođača medikamenata.

Bivši model Gena je prije pet godina imala ozbiljne probleme s reumatoidnim artritisom, a morala se u roku od tjedan dana pet puta podvrgnuti terapiji magnetskom rezonancijom, a kasnije je tvrdila kako su ju kontrastna sredstva koja su pritom primijenjena, zamalo koštala života.

Otada živio životom koji se tako jedva može nazvati, kronično se slabo osjeća, trpi bolove, kognitivne poremećaje, uz stalni osjećaj vrućice.

Gena, koja je s Chuckom Norrisom 19 godina u braku, već je potrošila dva milijuna dolara za skupe terapije (između ostaloga terapija matičnim stanicama), kako bi si barem malo ublažila situaciju u koju je dopala.

Kako piše Daily Mail, njezin suprug je podnio tužbe protiv jedanaest farmaceutskih firmi, koje koriste kontroverzni metal gadolinij u proizvodnji u proizvodnji kontrastnih sredstava. Među njima su i dva američka farmaceutska diva, McKesson i Bracco.

Chuck Norris naime tvrdi kako je njegovoj supruzi prilikom medicinskih pregleda stradao središnji živčani sustav. On zahtijeva najmanje deset milijuna dolara odštete.

Kopirati
Drag cursor here to close