Tretmani

Martha Stewart u 82. godini otkrila svoj recept za sjajnu i zdravu kožu

Poslovna žena i lifestyle guru otkrila je svoj recept za sjajnu i zdravu kožu kroz cijeli život. Jednostavan je, ali nije ga se ni tako lako pridržavati.
Lifestyle / Zdravlje | 02. 02. 2023. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslovna žena, televizijska osoba, autorica knjiga... Martha Stewart već desetljećima kroz različite medije daje savjete o kuhanju, održavanju doma, vrtlarenju, a posljednjih godina i o njezi kože. Popularnost kao da joj ne jenja, pa danas čak 96 posto Amerikanaca zna za nju, a za polovicu od te brojke Martha je slavna osoba.

Suhi siječanj

Vjerojatno će zato mnogi vidjeti i seriju njezinih selfija koje je objavila na Instagramu. Na njima otkriva tretmane kojima se podvrgava, kao i ostale razloge zbog kojih i u 81. godini života izgleda svježe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Objavila je selfie snimljen u frizerskom salonu Frederick Fekkai – upravo joj peru kosu, a pozirala je drsko napućenih usnica uz pojašnjenje da apsolutno ništa nije mijenjala na fotografiji, što znači da joj je izgled potpuno prirodan i nefiltriran. Ten joj je blistav, što je objasnila rezultatima "uglavnom ‘suhog‘ siječnja i vježbanja pilatesa".

Odlični dermatolozi

Poimence je pohvalila dva svoja trenutna dermatologa, dr. Daniela Belkina i dr. Dhavala Bhanusalija. Zaključila je kako odličan izgled kože ne zahvaljuje filtrima za fotografije niti face liftingu, nego je to zajednički učinak "odličnih dermatologa koje je imala kroz cijeli život, odlično osmišljene prehrane i vježbanja te nevjerojatne njege lica proizvodima brenda Mario Badescu posljednjih 40 godina".

Sve to zvuči vrlo razumno i jednostavno, no istina je da si ipak malo tko može priuštiti takve tretmane i proizvode i takvu posvećenost njegovanju kože.

Kopirati
Drag cursor here to close