Revolucija zdravlja

U Mostaru mini komedija - Hercegovac na dijeti

Ova neobična kazališna forma spoj je skeča, monodrame i vrhunske transformacije glumca Ivana Skoke koji će nam dočarati sve avanture koje jedan Hercegovac proživi kad odluči isprobati svjetske hit dijete.
Lifestyle / Zdravlje | 04. 12. 2018. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu međunarodnog događaja Revolucija zdravlja o kojem možete više pročitati u našem najavnom članku, mostarska publika imat će prigodu pogledati i mini humorističnu predstavu Hercegovac na dijeti.

Kako najavljuju iz udruge Vedrina, s ovom predstavom Revolucija zdravlja postaje puno više od nutricionističkog predavanja i fitness seminara. Na ovaj način cijelu priču dižemo na jednu razinu kulturnog događaja gdje ćemo posjetiteljima, uz besplatne seminare, ponuditi i pregršt zabave i dobrog raspoloženja - naglasili su iz Vedrine.

Ova neobična kazališna forma spoj je skeča, monodrame i vrhunske transformacije glumca Ivana Skoke koji će nam dočarati sve avanture koje jedan Hercegovac proživi kad odluči isprobati svjetske hit dijete. 

Živimo u vremenu kad je utjecaj na malde osobe putem internetskih YouTube kanala višestruk. Sve je postalo ozbiljnije i čini se puno više od zabave. Brojni mladi ljudi razviju loše navike i ugroze svoje zdravlje slušajući krive savjete s interneta. Upravo radi toga napisali smo tekst koji će progovoriti o vraćanju korjenima i tradiciji ali u skladu sa suvremenim kretanjima.

Tekst je napisan na jedan dinamičan način, a humor je razumljiv svim generacijama. Iz udruge Vedrina, čij tim potpisuje tekst predstave, kažu kako su oduševljeni izuzetnim talentom Ivana Skoke koji u predstavi glumi tipičnog Hercegovca, ali i njegovog djeda i lječnika kojeg Hercegovac redovito posjećuje. Dramaturgiju je priredio glumac Ivo Krešić dok je generalni pokrovitelj događaja tvrtka Sarajevski kiseljak. 

Foto: PR / Program događaja Revolucija zdravlja
 
Donosimo program događaja Revolucija zdravlja kako bi ste mogli planirati dolazak na ciljani događaj koji vas najviše zanima. Podsjećamo, Bljesak.info je medijski pokrovitelj, dok će sponzori osigurati osvježenje i degustaciju zdrave hrane. U sklopu bazaara koji će se za vrijeme svih predavanja i predstave nalaziti u foajeu Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače posjetitelji će moći degustirati i kupiti zdravu hranu po znatno povoljnijim cijenama. 
Kopirati
Drag cursor here to close