Bazaar zdrave hrane

Revolucija zdravlja: Međunarodni događaj u Mostaru

"Revolucija zdravlja je naš dar Mostaru i Hercegovini i svima onima koji žele taj dan doći u Mostar. Ulaz na sve događaje je potpuno besplatan, a posjetitelji će biti počašćeni i nagrađeni vrijednim darovima naših sponzora", ističe Roberta Kapsalis.
Lifestyle / Zdravlje | 30. 11. 2018. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nadolazećim predblagdanskim danima, točnije u Subotu 8. prosinca,  Mostar će biti počašćen još jednim u nizu javnih događaja koje već tradicionalno organizira udruga za promociju kulture življenja Vedrina.
 
Ovoga puta, kako smo već najavili u članku i razgovoru s glavnim protagonistom događaja nutricionistom Apollonasom Kapsalisom, udruga Vedrina priprema mnoštvo darova za sve posjetitelje.
 
Javni događaj pod nazivom Revolucija zdravlja osmišljen je kao višesatni kolaž različitih sadržaja s međunarodnim sudjelovanjem, a održat će se u Događaj će se u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 17 sati.  Suorganizator je projekt greekgoesketo.com koji se uređuje i publicira u našem gradu, kao i u Ateni u Grčkoj. 
 
"Revolucija zdravlja je naš dar Mostaru i Hercegovini i svima onima koji žele taj dan doći u Mostar. Ulaz na sve događaje je potpuno besplatan, a posjetitelji će biti počašćeni i nagrađeni vrijednim darovima naših sponzora", ističe urednica magazina Vedrina Roberta Kapsalis. 
 

Bazaar zdrave hrane

Uz neformalno druženje, degustaciju zdravih namirnica i slastica događaj će imati i MINI BAZAAR za promociju i prodaju zdravih proizvoda sponzora! Uz generalnog sponzora tvrtku Sarajevski kiseljak, naši ostali sponzori tvrtke Ledo, Milkos, Vicko, Arena sportski centar, Elit nutrition, Bio Aronija Sakić, TP Radić, Diskont Planinić, Coffee House i još neki priredit će bazaar zdrave hrane i pića koji će trajati cijelo popodne i predvečer tog dana. Posjetitelji će moći degustirati slastice i peciva bez šećera i žitarica/glutena/škroba… Sve će biti pripremljeno s bobičastim voćem, povrćem i ribom i drugim proizvodima sponzora. Zatim, suhomesnate proizvode bez aditiva i umjetnih poboljšivača okusa, prirodne, kvalitetne mliječne proizvode, vrhunso posuđe za pripremu delicija, sladilo stevija, i drugu superhranu, zamjenska Low-Carb brašna, maslace od orašastih plodova itd… Posebno ističemo najkvalitetnije maslinovo ulje i masline iz Grče inače zemlje s najduljom tradicijom proizvodnje ljekovitih južnih ulja koje će posjetitelji moći isprobati i kupiti na našem mini Bazaaru - ističu iz udruge Vedrina.

Šarolik i neobičan program

 
Naš nutricionist i dugogodišnji suradnik, Apollonas Georgios Kapsalis, inače iz Grčke, koji povremeno profesionalno djeluje u Mostaru, održat će još jedno u nizu izuzetno popularnih predavanja o Low-Carb pristupu ishrane. Ovog puta, predavanje će bazirati na razvijanju zdravijih navika u doba zimskih blagdana, izradi slastica bez šećera, uporabi zdravih organskih proizvoda te općem poboljšanju zdravlja kroz promjenu pristupa ishrani i životnome stilu. Poseban naglasak stavit će se na ishranu sportaša, djece, pojedinih stanja i bolesti, koje pogađaju suvremenog čovjeka. Od autoimunih oboljenja, preko dijabetesa i pretilosti. Sve na jedan razumljiv i jednostavan način uz dosta zabave i praktičnih primjera. Naravno i DEGUSTACIJE!Predavanje će popratiti prezentacija knjižice recepata SLASTICE I PECIVA S GAZIRANOM PRIRODNOM MINERALNOM VODOM KISELJAK koju je napisao i osmislio upravo Apollonas G. Kapsalis.
 
Kratko predavanje održat će Lidija Ereš, Master Coach Hard body workout system, uspješna sportska aktivistica i plesna instruktorica koja djeluje u Ljubuškome i Međugorju.Događaj će uključiti i prikazivanje nagrađivanog dokumentarnog filmaThe Magic pill, koji prati progres više ljudi i djece koji promjenom ishrane potpuno ozdravljaju od teških bolesti. Posjetiteljima će se obratiti i autorica svjetskog bestselera LORE OF NUTRITION, publicistica Marika Sboros iz Johanesburga. Pridružit će nam se i Antonio P. Chioureas aka Coach Tony iz Kanade koji će posjetitelje upoznati s treningom snage i posebnim programom powerliftinga koji pokreće u Mostaru. Događaj će imati i svoj zabavni dio u kojem će posjetitelji imati jedinstvenu prigodu pogledati Mini-komediju “Hercegovac na dijeti” u izvedbi izuzetno talentiranog glumca Ivana Skoke.
 
CJELOKUPNI DOGAĐAJ PRENOSIT ĆE SE UŽIVO NA INTERNETU NA OVOJ ADRESI!
 
Podsjećamo, naš portal medijski je pokrovitelj Revolucije zdravlja.
Kopirati
Drag cursor here to close