Trikovi iz rukava

Najbolje novogodišnje poze za beskrajno uživanje

Planovi za after se unaprijed planiraju
Lifestyle / Seksualnost | 28. 12. 2022. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije dobre zabave, svašta se može dogoditi, a jedna od tih je da s nekim završite u spavaćoj sobi. Na umu valja imati i par trikova iz rukava, stoga vam predstavljamo nekoliko novogodišnjih poza. Uživajte!

Božićni irvas

Kod ove poze neobičnog naziva žena treba da se spusti na koljena, dok partner zauzima isti položaj iza nje. Potom žena se podupire rukama i sedne na njega. Muškarac ima slobodne ruke, te može  istraživati tijelo svoje partnerice, dok za jači pritisak najbolje je da obgrli.

Jingle Bells

Partner treba leći na krevet i blago raširiti noge,  dok žena sa okrenutim leđima sjeda na njega. Muškarac ima svu slobodu i kontrolu, pa samim tim određuje tempo.

Spuštanje niz dimnjak

Ova poza je idealna za stimulaciju G točke, a  žene je obožavaju. Spuštanje niz dimanjak ćete izvesti najlakše tako što će partner sjesti sa ispruženim nogama, a žena treba također sjesti i noge prebaciti preko njegovih bokova. Kako bi lakše izveli ovaj položaj, neka muškarac obuhvati vaše noge ispod koljena.

Novogodišnji bombon

Novogodišnji bombon savjetuju da prakticirate u borbi protiv mamurluka. Sve što treba da uradite je da legnete jedno nasuprot drugog, dok noge savijete u koljenima i isprepletete ih međusobno. Pronađite ritam i prepustite se strastima.

Tiha noć

U slučaju da blagdane slavite sa porodicom i prijateljima i potrebno je da budete tihi, poza tiha noć će biti idealna za vas. Zapravo, riječ je o klasičnoj misionarskoj pozi u kojoj trebate  imati što laganije pokrete. Uz nježno trljanje i po koji uzdah postići ćete odličan orgazam.

Kopirati
Drag cursor here to close