Nadbiskup Canterburyja

Meghan vam je lagala

"Počinio bih zločin da sam potpisao nešto što nije istinito", rekao je Welby.
Lifestyle / Zabava | 31. 03. 2021. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadbiskup Canterburyja Justin Welby demantirao je tvrdnju vojvotkinje od Sussexa da se udala za britanskog princa Harryja nekoliko dana prije raskošne ceremonije u dvorcu Windsor 2018. godine.

Meghan je u intervjuu Opri Winfrey ranije u ožujku rekla da se tajno udala za unuka kraljice Elizabete II. par dana uoči kraljevske pompe i zabave u Windsoru.
"Znate, vjenčali smo se tri dana prije našeg vjenčanja, nitko to ne zna", rekla je Meghan. "Samo nas dvoje u našem dvorištu s nadbiskupom Canterburyja", dodala je vojvotkinja od Sussexa.

No Welby je to demantirao.

"Zakonski brak sklopljen je te subote", citirao je Welbyja list Die Welt, dodajući da je on osobno potpisao vjenčani list. "Počinio bih zločin da sam potpisao nešto što nije istinito", rekao je Welby.

Nadbiskup je ranije rekao da je održao "niz privatnih i pastoralnih susreta" s Harryjem i Meghan, ali je odbio otkriti detalje. "Ako razgovaraš sa svećenikom, možeš očekivati da će taj razgovor ostati privatan."

Britanski mediji ranije su objavili kopiju vjenčanog lista po kojemu je službeni brak sklopljen u dvorcu Windsor, a dužnosnik koji je izdao dokument rekao je da je Meghan bila ili zbunjena ili pogrešno informirana te da je par vjerojatno samo razmijenio jednostavne zavjete pred nadbiskupom, prenosi Hina. 

Kopirati
Drag cursor here to close