20.7.

Žera svoj rođendan dolazi proslaviti u Hercegovinu

Koncert Crvene jabuke održat će se 20.7. u amfiteatru Herceg etno sela
Lifestyle / Zabava | 01. 07. 2023. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od trideset i osam godina glazbene karijere, na stotine hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku. Njihov zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali.

Crvena jabuka prvi puta će se popeti na ljetnu pozornicu amfiteatra Herceg etno sela u Međugorju i uz publiku, uživo, izvesti najljepše ljubavne pjesme.

Bit će ovo poseban glazbeni doživljaj, budući je Žera koncert u Međugorju najavio na svoj rođendan- 20.7.

S obzirom da njihovi nastupi znaju trajati satima, ništa manje se ne očekuje ni za ovaj poseban, slavljenički koncert.

U svojoj bogatoj karijeri ovaj, jedan od najboljih i najpopularnijih pop bendova, svirao je gotovo na svim kontinentima, a ove godine na samo Valentinovo zasvirao je po prvi put u zagrebačkoj Areni. Interes publike je bio očekivano velik, a rasprodana Arena pokazala je da je publika imala veliku želju ovaj legendarni bend gledati i slušati na najvećoj hrvatskoj pozornici.

Na koncertu nazvanom "Tamo gdje ljubav počinje" Žera i Crvena jabuka izveli su svoje najveće hitove uz koje su odrastale mnoge generacije, ali i one novije s posljednjih albuma "Nocturno" i "Tvrđava" te aktualnog "Neka nova jutra". 

Žera već sada ima težak posao odabrati set listu za koncert u Međugorju.

Trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnim cijenama- 20 KM i 30 VIP. Nakon što se rasproda prvi kontingent, bit će dostupne ulaznice po većim cijenama.

Dostupne su na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online kupikartu

Kopirati
Drag cursor here to close