Konjic Summer Fest

Otvoren je Konjic Summer Fest - Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

Konjic Summer Fest
Lifestyle / Zabava | 01. 07. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je započeo Konjic Summer Fest, trodnevni festival koji privlači pažnju poslovne zajednice i lokalne populacije. Prvi dan festivala bio je posvećen poslovnim aktivnostima, pružajući niz mogućnosti za umrežavanje i razmjenu ideja među poslovnjacima.

Kao dio ovogodišnjeg programa, održane su brojne aktivnosti namijenjene poslovnim profesionalcima, uključujući KSF EXPO, Business forum i Business run. Sajam KSF EXPO je privukao značajan broj kompanija koje su izložile svoje proizvode i usluge, stvarajući platformu za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava.

Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora. Forum je okupio predstavnike grada, biznismene te predstavnike raznih organizacija, stvarajući plodno tlo za diskusiju o razvojnim mogućnostima i suradnji.

Na kraju poslovnog dijela dana, održana je i prva hercegovačka biznis utrka, koja je privukla mnoge učesnike. Trka je bila dugačka 5 kilometara, a timsku pobjedu je odnijela kompanija NSoft.

Konjic Summer Fest organiziraju Mahir Mujić, predsjednik AK Pace, i Minet Musić, vlasnik MM Real Estate agencije. Festival ima čast imati najbolju bh plivačicu, Lanu Pudar, kao ambasadora.

Nakon poslovnih aktivnosti, posjetitelji su mogli uživati u koncertu Nene Murića koji je održan na stadionu Partizanovo, stvarajući atmosferu veselja i opuštanja.

Danas program festivala nastavlja se s nizom događaja, uključujući dječju utrku i relay muško-žensku utrku. Također, očekuje se održavanje popularnog Konjičkog cenera, prekrasne 10-kilometarske staze uz rijeku Neretvu. U večernjim satima, posjetitelji će moći uživati u koncertu Frenkieja, kontra i Indiga. Nedjelja ujutro rezervirana je za puzijadu, privlačeći i najmlađe posjetitelje festivala.

Konjic Summer Fest je festival koji nudi raznolik program koji obuhvaća sve generacije. Kroz tri ljetna dana, festival spaja sport, natjecateljski duh, dobru zabavu, poslovne mogućnosti i raznolike aktivnosti za mališane, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje, naveli su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close