Pij, Cicinho, pij, na tebe je red

Začarani krug: "Pušio sam samo dok pijem, a pio sam svaki dan..."

"Na početku sam pio samo pivo jer nisam imao novaca za nešto drugo, ali kada sam potpisao za Atletico, počeo sam piti sve. I pušiti. Pušio sam od 1999. do 2010. godine. Pušio sam samo kada pijem, ali problem je bio što sam pio svaki dan"
Lifestyle / Zabava | 10. 03. 2020. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: El Español / Cícero Joao de Cézare 

Nekadašnji nogometaš madridskog Reala Cicinho kaže da je vođenje nesportskog života jedan od razloga što nije ostavio veći trag u "Kraljevskom klubu".

Brazilski desni bek je u siječnju 2006. stigao na Santiago Bernabeu. Predviđana mu je velika karijera, ali očekivanja nije opravdao i poslije jedne i pol sezone otišao je iz kluba.

Iz ove perspektive, Brazilac nema dilemu što je pogrešno radio u tom razdoblju svoga života.

"Počeo sam piti kada sam imao 13 ili 14 godina, dok sam bio u Botafogu. Rekli su mi da je pivo dobro i pio sam ga. Kako sam počeo, tako nisam prestao sve do trideset i neke godine. Skoro 20 godina sam pio alkohol. Pio sam po 10 piva dnevno", otkriva Cicinho i dodaje:

"Na početku sam pio samo pivo jer nisam imao novaca za nešto drugo, ali kada sam potpisao za Atletico, počeo sam piti sve. I pušiti. Pušio sam od 1999. do 2010. godine. Pušio sam samo kada pijem, ali problem je bio što sam pio svaki dan".

Danas se Cicinho, kako kaže, riješio tih poroka i živi sasvim drugačijim načinom života.

Kopirati
Drag cursor here to close