Nema termina?

Zabranjen koncert Aleksandre Prijović u Zadru

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena.
Lifestyle / Zabava | 12. 02. 2024. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru, doznaje Index.

Koncert se, kako doznaje ovaj medij, trebao održati u svibnju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Index od povjerljivog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane. Nemaju komentara ni s radija Extra FM, koji je organizator koncerta.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena.

Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvijezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Nema termina na Višnjiku ili ipak ima?

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš točnima.

Na stranicama Sportskog centra Višnjik sami kažu da će se od ožujka do svibnja tekuće godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance.

Kako neslužbeno doznaje Index, gradonačelnik se nakon novinarskih upita ipak premišlja te bi se još u Zadru moglo odlučivati o koncertu Aleksandre Prijović. Znači li to da postoji opcija da se koncert ipak održi, saznat će se uskoro.

Prijović napunila pet Arena u Zagrebu, slijedi pet koncerata u Osijeku

Aleksandra Prijović je, podsjetimo, tijekom prosinca pet puta napunila zagrebačku Arenu. Sada slijedi pet koncerata u Osijeku. Prijović će u Osijeku nastupati 13., 14., 15. 17. i 18. veljače.

"Nikada, iskreno, ne razmišljam o tome koliko će biti dana, hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da je veći uspjeh što je veći broj koncerata, ali mislim da ne treba ni pretjerivati.

Mislila sam da poslije Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve", poručila je Prijović za Extra FM.

Kopirati
Drag cursor here to close