TV gostovanje

Emocionalna Aleksandra Prijović: Pjevačica u suzama pričala o roditeljima

Aleksandra je imala tri godine kada su se njeni roditelji razveli
Lifestyle / Zabava | 07. 01. 2024. u 23:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović rasplakala se tijekom televizijskog gostovanja na Blic TV-u.

Kako Blic piše, Aleksandra je imala tri godine kada su se njeni roditelji razveli. Pjevačica kaže da joj nije falilo ljubavi "jer sam išla tamo-vamo, svi su meni gledali da ugode, da meni bude dobro, jedino su se događali ti trenuci kada odem kod prijateljica, još ako imaju brata, sestru, ja nemam nikoga, e tada mi je bilo teško".

Upravo ta zajednica je i jedan od trenutaka koji je Aleksandri bio najljepši u posljednjih nekoliko godina, a to je kada su se svi našli na okupu na njenom koncertu o čemu otvoreno govori i zbog čega se i rasplakala u emisiji. 

„Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju, i, na mom koncertu su bili svi zajedno, i... Eto, taj trenutak. Ja razumijem, i svako živi svoj život, i kada netko ne može zajedno ni ne treba da bude zajedno, i to je sve okej, ali ja kao netko tko je uvijek maštao o tome da imam veliku obitelj, nisam imala, i onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno... i poslije toliko godina, sada na koncertu, poslije koncerta, mislim da je u Nišu bilo, da su bili svi zajedno. I tata sa suprugom, i majka, svi su bili tu na istom mjestu, što se dogodila možda dva, tri puta“, iskreno kaže Aleksandra koja je rasplakala sve u studiju, piše Blic.

Kopirati
Drag cursor here to close