Kako vam se čini?

VIDEO | Hrvatski favorit za Eurosong objavio spot

Hrvatski favorit za Eurosong Baby Lasagna objavio spot za pjesmu s kojom će se predstaviti na Dori.
Lifestyle / Zabava | 20. 02. 2024. u 12:20 Bljesak.info
Baby Lasagna- Rim Tim Tagi Dim (Official Video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baby Lasagna objavio spot za pjesmu s kojom će se predstaviti na Dori - Rim Tim Tagi Dim.

S ciljem da iznenadi sve one koji mu svakodnevno pružaju podršku, odlučio je, netom prije polufinalne večeri u kojoj nastupa, izbaciti video spot koji je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri, čime je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu.

Radnja prati mladića okruženog lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, koji u potrazi za boljim životom odlazi u strani svijet, prenosi Index.hr

''Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota – režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosi, a nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu, kao i mi. Volio bih se zahvaliti statistima, folklornom društvu Umaga, upravi grada Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da video spotom prenesem emocije'', rekao je Baby Lasagna.

Podsjećamo, Baby Lasagna jedan je od najvećih favorita ovogodišnje Dore.

Kopirati
Drag cursor here to close