Oliver, Tereza, Doris...

Uz miris mora i okus soli - večer Dalmacije održana u Mostaru

Oliver, Tereza, Doris... u vrhunskim izvedbama Belcanta, Misericordije i solista
Lifestyle / Zabava | 30. 04. 2024. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz miris mora i okus soli plovila je publika u Mostaru kroz Večer Dalmacije zajedno sa zborom i klapom Belcanto, Tamburaškim orkestrom Misericordia – Šurmanci te solistima: Darijom Ramljak, Josipom Odakom, Ivanom Raičem, Brigitom Marić, Marijom Primorac, Sarom Penavić, Laurom Sušac, Dorom Jonlijom, Nedom Vukadin i Josipom Medić.

U čarobnoj glazbenoj večeri priređenoj u sklopu Mostarskoga proljeća 2024. u Galeriji kraljice Katarine Kosače mogli su se čuti nezaboravni hitovi svima dragogOlivera, Tereze, Doris, Zorice Kondže..., a nizale su se skladbe Malo mi za sriću triba; Prijatelji stari, gdje ste; Dajem ti srce, zemljo moja; Ta tvoja barka mala; Ima jedan svijet; U ljubav vjere nemam; Ti si moj san...

''Hvala glavnoj tajnici MH Mostar Misijani Brkić Milinković na pozivu da i ove godine nastupimo na ovoj manifestaciji, kao i cijelom organizacijskom timu na odlično odabranim programima kroz cijelo Mostarsko proljeće. Škola pjevanja Belcanto lani je otvorila Dane Matice tako da se suradnja i prijateljsko ozračje nastavljaju. Večeras smo izveli izvanredan koncert Večer Dalmacije. Uistinu sam ponosna na pjevače koji su bili na razini zadatka, kako solisti tako i zbor i klapa. Publika je to osjetila i nagradila dugotrajnim pljeskom. Hvala i našim prijateljima, Tamburaškom orkestru Misericordia na čelu s prof. Davorom Markotom, uživali smo u zajedničkom muziciranju'', kazala je voditeljica zborai klape Belcanto Monija Jarak Mikulić.

Kopirati
Drag cursor here to close