Spektakl

VIDEO | Usher gledatelje vratio u 2000-te

Nastup je trajao nešto više od 13 minuta, a sudeći prema prvim reakcijama slavni glazbenik itekako je opravdao očekivanja koja su iz godine u godinu sve veća.
Lifestyle / Zabava | 12. 02. 2024. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oči cijelog svijeta bile su uperene u još jedno izdanje najvažnijeg sportskog događaja u SAD-u - Super Bowla.

Veliko finale profesionalne lige američkog nogometa (NFL) svake godine prati i vrhunski glazbeni spektakl, a ove godine čast da zapjeva na poluvremenu imao je Usher.

13 minuta

Nastup je trajao nešto više od 13 minuta, a sudeći prema prvim reakcijama slavni glazbenik itekako je opravdao očekivanja koja su iz godine u godinu sve veća.

Na impozantnu pozornicu na stadionu Allegiant u Las Vegasu stigao je sjedeći na tronu u bijelom odijelu okružen orkestrom i drugim izvođačima, a na pozornici su mu se pridružili i slavni gosti Alicia Keys, Jermaine Dupri, Lil Jon i Ludacris.

Tijekom nastupa izveo je svoje svima dobro poznate hitove među kojima su i "Caught Up", "U Don‘t Have to Call", "Superstar" i "Love in the Club", mijenjao je kostime i još jednom potvrdio status superzvijezde i idealnog kandidata za nastup na poluvremenu SuperBowla.

Posebno oduševljenje uslijedilo je nakon što je prezgodan 45-godišnji glazbenik negdje na polovici svog performansa skinuo majicu i pokazao još jednom svoje besprijekorno isklesano tijelo, piše Gloria

Cijeli nastup pogledajte OVDJE

Sve uživo

Osim performansom i izgledom, Usher je gledatelje oduševio i činjenicom da je cijeli nastup otpjevao uživo. No, nije nastup jedina tema zbog koje je Usher trenutačno u fokusu javnosti.

Naime, nakon nastupa na Super Bowlu slavni glazbenik, prema pisanju Daily Maila, trebao bi uploviti u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom partnericom Jennifer Goicoecheaom.

Vjenčanje će se održati u kapelici u Las Vegasu, a nakon ceremonije supružnici će ulazak u bračnu luku proslaviti u uskom krugu obitelji i prijatelja.

Inače, Usheru će ovo biti drugi brak. S bivšom suprugom, modnom dizajnericom Tamekom Foster, ima dvojicu sinova - Ushera 'Cinco' Raymonda V (16) i Navida Elyja (15), dok sa sadašnjom suprugom također ima dvoje djece - trogodišnju kći Sovereign Bo i godinu dana mlađeg sina Sire Castrella.

Kopirati
Drag cursor here to close