Znakovit detalj

Udaje se Danijela Martinović?

Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru. Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti, rekla je Danijela Martinović.
Lifestyle / Zabava | 28. 03. 2023. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danijela Martinović pojavila se na otvaranju jedne trgovine u Dalmaciji, a mnogi su na njezinoj ruci primijetili misteriozni biserni prsten. Brojni obožavatelji pitali su se je li pjevačicu njezin partner, kriminalistički inspektor, zaprosio. 

"Neću otkriti od koga je" 

- Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna, izjavila je za 24sata.

- Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru. Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti, otkrila je za Dalmatinski portal.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Pjevačica je tek nedavno prvi puta progovorila o vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Ljubav s kriminalističkim inspektorom 

Za Gloriju je otkrila kako su se upoznali prije otprilike godinu dana, kada je odvjetnica u njezino ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Foto: Bljesak.info / Danijela Martinović je otvorila srce Mostaru

- Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove, objasnila je

Kopirati
Drag cursor here to close