Koncert

U mom srcu Vatra: Zbog velike potražnje ulaznice dostupne na dodatnim lokacijama

Zbog velikog interesa za kupnju ulaznica za koncert ''U mom srcu Vatra'' organizatori, udruga Korektiv iz Širokog Brijega, osigurala je dodatnu lokaciju za njihovu pretprodaju
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2021. u 14:50 Bljesak.info
U mom srcu Vatra

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog velikog interesa za kupnju ulaznica za koncert „U mom srcu Vatra“ organizatori, udruga Korektiv iz Širokog Brijega, osigurala je dodatnu lokaciju za njihovu pretprodaju i to u Posušju. 

Svi koji žele, do početka koncerta, odsada ulaznice mogu kupiti i u cafe baru Lira u Posušju. Svakako trebaju požuriti dok ih još ima u pretprodaji – vlada velik interes za ulaznicama!

Podsjećamo, ulaznice u pretprodaji dostupne su u caffe baru Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, odsada i u caffe baru Lira u Posušju, ukoliko ih ostane, uoči početka samog koncerta, dva sata ranije, prodavat će se i na blagajni sportske dvorane Pecara.

Foto: PR / U mom srcu Vatra

Na večeri slavljenja Gospodina nastupaju: Alan Hržica, Vanessa Mioč, Zbor Mihovil iz Splita, fra Marin Karačić i sestre Ramljak.

Koncert"U mom srcu Vatra" održava se 19. prosinca 2021. u 19:30 u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Riječ je o slavljenja Gospodina, a publika će za to prvi put imati priliku u športskoj dvorani Pecara koncertom vrhunske produkcije.

U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će modernim duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi „Mlado sunce“ koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima. Cijena ulaznica je 10 KM, za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com

Ne propustimo večer slavljenja Isusa!

„U mom srcu Vatra“, nedjelja,  19. prosinca, dvorana Pecara u 19.30.

Kopirati
Drag cursor here to close