Trebinjac i Hercegovac

Trebinje se oprašta od svog Nebojše Glogovca

Petrović je istaknuo da Grad Trebinje želi dostojno ispratiti Nebojšu, koji je rođen u Trebinju, gdje je i živio šest godina.
Lifestyle / Zabava | 10. 02. 2018. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradskoj upravi u Trebinje jutros je otvorena knjiga žalosti povodom smrti glumca Nebojše Glogovca, rođenog u Trebinju, u koju se prvi upisao i posljednji pozdrav proslavljenom glumcu uputio gradonačelnik Luka Petrović.

Petrović je istaknuo da Grad Trebinje želi dostojno ispratiti Nebojšu, koji je rođen u Trebinju, gdje je i živio šest godina, piše Srna.

"Sa sjetom i tugom želimo da se sjetimo njegovih riječi i poruka vezanih za ovaj grad i njegove stanovnike, jer je uvijek sa ponosom isticao svoje porijeklo", rekao je Petrović.

Petrović je u knjigu žalosti upisao: "Uvaženom, stamenom i čestitom Nebojši Glogovcu, Trebinjcu i Hercegovcu koji je sa ponosom to i nosio. Njegov lik i djelo će Trebinje i Trebinjci vječno pamtiti i njegovati".

Knjiga žalosti će biti izložena  sutra u Kulturnom centru od 12.00 do 19.00 sati

U ponedjeljak će građani Trebinja u knjigu žalostio moći da se upišu od 8.00 do 14.00 sati u Kulturnom centru, a istog dana u 10.00 sati na istom mjestu bit će prikazan kratki film pod nazivom "Trebinje svom Nebojši".

Iz Gradske uprave su pozvali sugrađane da se u što većem broju oproste od svog Trebinjca, velikog čovjeka i glumca.

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je jučer u Beogradu u 49. godini nakon kratke i teške bolesti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close