Bacila glumce u drugi plan

Djevojka koja je svima ukrala pažnju na dodjeli Zlatnih globusa

Saznalo se tko je ljepotica koja je kao neprimjetno pozirala u pozadini ovih holivudskih faca. Riječ je o modelu Kelleth Cuthbert, koja se i sama na Instagramu pohvalila fotografijom s crvenog tepiha.
Lifestyle / Zabava | 07. 01. 2019. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutro nakon dodjele Zlatnih globusa ljubitelji filma ponajviše pričaju o neočekivanom slavlju filma ''Bohemian Rapsody'', ali i o jednoj do jučer nepoznatoj osobi.

Naime, onima koji su pratili dodjelu za oko je zapela brineta u plavoj haljini koja je na ovom prestižnom događaju bila zadužena za nošenje vode.

Foto: Getty Images / Susan Geston sa svojim suprugom Jeffom Bridgesom

Djevojka je postala pravi hit na društvenim mrežama jer se pojavljuje na fotografijama iza većine holivudskih zvijezda na crvenom tepihu, pa su je tako fotografi uhvatili iza primjerice Nicole Kidman, Richarda Maddena, Jeffa Bridgesa, Lucy Boynton, Dakote Fanning, Amy Adams, Idrisa Elbe, Kaley Cuoco, Heidi Klum i mnogih drugih.

Cura se, poput Mr. Beana, jednostavno ''ušulja'' iza filmske zvijezde, šarmantno nasmiješi i već je otišla u ''orbitu''. I tako bezbroj puta...


Mnogi su se tako našalili na njezin račun i prozvali je zvijezdom večeri te zaključili kako bi upravo ona trebala dobiti Zlatni globus.

Nakon što su se strani mediji već raspisali o njoj, saznalo se i tko je ljepotica koja je kao neprimjetno pozirala u pozadini holivudskih faca. Riječ je o modelu Kelleth Cuthbert, rođenoj u Kanadi, koja se i sama na Instagramu pohvalila fotografijom s crvenog tepiha.

Posve je jasno da će broj ljudi koji na Instagramu prate Kelleth Cuthbert nakon ovoga samo porasti.

I ovaj primjer pokazuje učinke dobrog marketinga. Naime, službeni opskrbljivač manifestacije Golden Globe luksuznom vodom (FIJI Water) od 2015. godine zvijezdama na crvenom tepihu nudi svoje bočice na način da ih dijele lijepe djevojke. Kelleth Cuthbert je svoj honorarni posao na Golden Globeu iskoristila na izuzetno mudar način.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Not the worst way to spend a Sunday... #goldenglobesfijigirl #fijiwatergirl

Objavu dijeli Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert)

Kopirati
Drag cursor here to close