Podcast

Sve ovo Ja: Shamso 69 i Vedran su dvije suprotnosti

Vedran Pehar alias Shamso 69 je frontman i većinski autor pjesama turbofolk-punk banda Brkovi. Gostovao je u podcastu Sve ovo Ja, autora Ivana Prskala.
Lifestyle / Zabava | 19. 08. 2023. u 14:28 Bljesak.info
Shamso69: Dao sam otkaz i ostvario snove

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedran Pehar alias Shamso 69 je frontman i većinski autor pjesama turbofolk-punk banda Brkovi.
Iako rođeni Mostarac, promijenio je bezbroj adresa stanovanja, a danas uglavnom živi u kombiju jer ne prestaje nastupati sa svojim bendom.

Višestruko cenzurirani i bez podrške izdavačke kuće, Brkovi i nakon gotovo 20 godina oduševljavaju publiku gdje god se pojave i žive samo od sviranja prepušteni sami sebi. Njihovi nastupi zbog autentičnog stila sviranja i oblačenja, brutalnog scenskog nastupa i oštrih tekstova nikada ne prolaze ispod radara.

Otkaz na sigurnom poslu s dobrom zaradom da bi se ispunili glazbeni i životni snovi, (ne)podrška okoline i važnost zdravog odnosa bio on privatni ili poslovni, neke su od tema o kojima je pričao u podcastu.

Koliko je Vedran zapravo privatno različit od alter ega Shamse 69, gdje je granica koja ih razdvaja, kako se nosi s predrasudama o sebi, zašto psuje u pjesmama i kako je to bilo provesti noć na splavu u Beogradu sa Sinanom Sakićem i mnogo još toga poučnog, lijepog, važnog je stalo u novu epizodu podcasta u trajanju jednog školskog sata.

Uživajte!

Kopirati
Drag cursor here to close