Iskupila se

Talijanska premijerka u Albaniji platila račun Talijana koji su pobjegli iz restorana

Kada su vijesti o Talijanima koji su izigrali vlasnika restorana u središnjem gradu Beratu obišle lokalne medije, Meloni je priskočila u pomoć, rekao je Rama za talijanski dnevnik La Stampa.
Lifestyle / Zabava | 18. 08. 2023. u 15:53 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijerka Giorgia Meloni, koja se ovog ljeta pridružila sve većem broju Talijana koji su proveli ljeto u Albaniji, pobrinula se da vlasnik lokalnog restorana ne ostane praznog džepa nakon što je skupina njezinih sunarodnjaka pobjegla ne plativši račun.

Meloni i njezina obitelj proveli su ovaj tjedan nekoliko dana u Albaniji kao gosti premijera Edija Rame, čija zemlja uživa u turističkom procvatu zahvaljujući bijelim pješčanim plažama i niskim cijenama u usporedbi s ostatkom Europe. Kada su vijesti o Talijanima koji su izigrali vlasnika restorana u središnjem gradu Beratu obišle lokalne medije, Meloni je priskočila u pomoć, rekao je Rama za talijanski dnevnik La Stampa.

"Idite i platite račun ovim idiotima, molim vas", citirao je Rama riječi Meloni upućene talijanskom veleposlaniku u Albaniji. Francesco Lollobrigida, talijanski ministar poljoprivrede i Meloniin šogor, također je bio u Albaniji i rekao da je to pitanje nacionalnog ponosa.

"Nekoliko nepoštenih pojedinaca ne može osramotiti naciju pristojnih ljudi", istaknuo je Lollobrigida. Rama je u TV intervjuu prošlog tjedna rekao kako Albanija očekuje da će ove godine primiti blizu 500.000 posjetitelja iz Italije. Brojni Talijani izbjegavali su domaća ljetovališta zbog visokih cijena i umjesto toga otputovali u balkansku zemlju gdje su smještaj i sadržaji na plaži jeftiniji.

Kopirati
Drag cursor here to close