Mami uzdahe

Severina slavi: 50 godina nikada nije izgledalo bolje

Severina je prema pisanju Glorije za svoj veliki dan navodno isplanirala tulum za pamćenje, a proslava bi se trebala održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu.
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2022. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Severina slavi 50. rođendan, a rijetki su oni koji bi joj dali toliko godina obzirom na besprijekornu top formu i mladolik izgled kojim se može pohvaliti.

Iza Severine je bogata i više nego uspješna glazbena karijera kroz koju je puno puta mijenjala imidž, pa je se mnogi sjećaju i sa skroz kratkom frizurom, ali i plavom bojom kose.

Severina je prema pisanju Glorije za svoj veliki dan navodno isplanirala tulum za pamćenje, a proslava bi se trebala održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu. Pozivnice je navodno poslala gotovo cijeloj estradi, a na tulumu će sigurno biti njezine najbliže prijateljice, poput Vedrane Vasić, no točan popis uzvanika nije poznat.

Severina je 2011. godine u jednom zagrebačkom restoranu slavila 39. rođendan s oko 200 uzvanika, među kojima su bila najpoznatija imena domaće scene. S njom su onda tulumarili Haris Džinović, Petar Grašo, Jole, Dimitrije Popović, Luka Nižetić i mnogi drugi, a očekuje se kako će ovogodišnji tulum biti još veći, prenosi Showbuzz.hr

O njezinu rođendanu sigurno će se još danima pričati, a Severina je obožavatelje nedavno iznenadila novom poslasticom, pjesmom "Fališ mi", koju je objavila u suradnji s bugarskom zvijezdom Azisom.

Kopirati
Drag cursor here to close