Asfalt

Schwarzenegger kao da živi u BiH

Na snimci se, dok su Schwarzenegger i njegovi pomoćnici ispunjavali rupu asfaltom, čuo funk.
Lifestyle / Zabava | 12. 04. 2023. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Arnold Schwarzenegger ispunio je asfaltom rupu na putu u svom naselju u Los Angelesu, za koju je rekao da je čekao tri tjedna da bude popravljena, piše Tanjug.

Glumac, koji se proslavio ulogom u filmu ''Terminator'', je na svom nalogu na društvenoj mreži Twitter objavio snimku na kojoj se vidi kako on i članovi njegovog tima asfaltiraju rupu na putu.

''Danas, nakon što je cijelo susjedstvo bilo uznemireno zbog ove ogromne rupe koja je tjednima ometala automobile i bicikle, izašao sam sa svojim timom i popravio je. Uvijek kažem, hajde da se ne žalimo, hajde da uradimo nešto po tom pitanju'' rekao je Schwarzenegger.

Na snimci se, dok su Schwarzenegger i njegovi pomoćnici ispunjavali rupu asfaltom, čuo funk.

U jednom trenutku, jedna od glumčevih susjeda se automobilom, zaustavila da mahne glumcu, koji joj je uzvratio pozdrav riječima: ''Nema na čemu. Morate sami da ovo uradite. Ovo je ludilo. Tri tjedna sam čekao da se zatvori ova rupa...''.

Schwarzeneggerov glasnogovornik naveo je da su ljudi iz glumčevog susjedstva više puta tražili da se poprave ta i druge rupe u tom području nakon što su ulice opustošile nedavne oluje i druge vremenske neprilike.

Kopirati
Drag cursor here to close