Halloweeno Ronaldo

Ronaldo pokušava obiteljskom slikom prestrašiti milijune ljudi

Morali biste paziti da ne uvrijedite ili prestrašite one koji gledaju vaše slike. No, to nije zaustavilo Cristiana Ronalda, jer ipak je Halloween, a onda nema granica ludosti i kreativnosti.
Lifestyle / Zabava | 31. 10. 2018. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo, nova zvijezda Juventusa, postavio je 31. listopada, skupa sa svojim partnericom Georginom Rodíguez i četvero djece,  fotografiju s Halloween maskama i odmah izazvao nevjerojatnu pažnju pratitelja na Instagramu.

Doduše, kada ste korisnik najviše sljedbenika na Instagram, imate i određenu odgovornost. Primjerice, morali biste paziti da ne uvrijedite ili prestrašite one koji gledaju vaše slike. No, to nije zaustavilo Cristiana Ronalda, jer ipak je Halloween, a onda nema granica ludosti i kreativnosti.

Kako bi svima zaželio sretan Halloween, napadač Juventusa je izabrao najjednostavniji način i postavio fotografije kompletne obitelji: Georgine Rodríguez, Cristiana Jr, Alane Martine i blizanaca Eve i Matea, odjevenih u stilu Noći vještica.

Za manje od pola sata post je dobio 1.300.000 'lajkova'. Nastavio je taj broj vrtoglavo rasti, do iznad šest milijuna!

"Zastrašujući" kostimi bili su zli klaun, grof Drakula i druge tipične maske koje idu uz Halloween, ali će se mnogi složiti kako Cristiano Ronaldo ponajviše straha ulijeva jednostavnim crno-bijelim prugama Juventusova dresa, posebice igračima drugih klubova talijanske Serie A.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Halloween to everyone!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kopirati
Drag cursor here to close