Mostar Rock School

Rock škola Mostar najavljuje peti programski koncert

Peti programski koncert Mostar Rock School u znaku hitova od The Doors, Nirvana, Tina Turner, Michael Jackson, Deep Purple, Etta James, Oasis, Pink Floyd, AC/DC, The Rolling Stones, Alanis Morissette i The Animals.
Lifestyle / Zabava | 29. 05. 2023. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 31. svibnja i četvrtak, 1. lipnja 2023. godine, s početkom u 20:30 sati u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), Rock škola Mostar održat će peti programski koncert u jedanaestoj rock školskoj godini.

Na posljednjem koncertu u 2022./2023. godini, predstavit će se dvanaest session bandova i šest Off bendova, koji će prezentirati svoje autorske pjesme na kojima su radili kroz jedan ciklus od četrdeset dana, ali i nezaboravne hitove poput Love Me Two Times, Come As You Are, Billie Jean, Nutbush City Limits, Something's Gotta Hold On Me, Another Brick In The Wall...

Off bendovi su autorski i tribute bendovi nastali na inicijativu polaznika Rock škole Mostar, a na ovom programskom koncertu će svirati Maneskin Unplugged, Histerza, Sofisti, Incubus, Three Days Grace i Prince Tribute.

Session band ciklusi u Rock školi dio su obveznog obrazovnog programa na svim odsjecima, čiji je cilj poboljšati vještine grupnog muziciranja kod polaznika, razviti njihov kreativni potencijal i pripremiti ih za javne nastupe na pozornicama.

Pobjednički bendovi s najboljom autorskom pjesmom osvajaju snimanje u DK studiju Rock škole, a njihove pjesme Rock škola promovira na svojim digitalnim platformama. Ovo je odlična prilika za mlade glazbenike da se upoznaju, postanu prijatelji i nastave surađivati u budućnosti.

''Pripremamo vam posebno, posljednje izdanje programskog koncerta Rock škole u jedanaestoj školskoj godini, koje će obilježiti najveći rock klasici i bezvremenski hitovi u izvedbi naših vrijednih polaznika. Pridružite nam se na dvije koncertne večeri u podršci mladim glazbenicima, koji jedva čekaju da vam na pozornici pokažu sve što su naučili u ovoj jedanaestoj rock školskoj godini!'', poručuju iz Rock škole.

Kopirati
Drag cursor here to close