Traži se ulaznica više

Repriza: Još jedan datum koncerta Vojka V u Mostaru

Ostao je još jako mali broj ulaznica koje se prodaju u klubu OKC 'Abrašević', trafici na Rondou i u sustavu kupikartu.ba
Lifestyle / Zabava | 01. 02. 2019. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert popularne hrvatske hip-hop senzacije Vojko V, koji će se održati u subotu, 2. veljače, u mostarskom klubu OKC 'Abrašević' je skoro rasprodan.

Ostao je još jako mali broj ulaznica koje se prodaju u klubu OKC 'Abrašević', trafici na Rondou i u sustavu kupikartu.ba, priopćili su organizatori.

Video: Vojko V - Kako To

Zbog tako velikog zanimanja, na radost brojnih fanova Vojka V, organizatori su dogovorili još jedan nastup na istom mjestu i to tjedan dana kasnije, u subotu, 9. veljače sa početkom u 21 sat. Prodaja ulaznica u sustavu kupikartu.ba kreće već u petak, 1. veljače, dok će ulaznice u klubu i trafici na Rondou biti dostupne od 2. veljače u popodnevnim satima.

Inače, mostarski koncerti su dio Vojkove BiH turneje tijekom koje će u petak, 1.2. nastupiti u Sarajevu (Klub Cinemas Sloga), i 8. veljače u Tuzli (klub Palma Dom Mladih). Sponzori turneje su Sarajevsko pivo i Burn Energy Drink. Medijski partneri su Klix, Antena Sarajevo i RSG Radio.

Video: Vojko V - Ne može

Vojko V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima 'Dječaci' i 'Kiša metaka', a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode, da bi iste te godine ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca.

Kažemo povratak u solo vode, jer svaki ozbiljniji fan Vojka V zna što je radio prije 'Dječaka' i 'Kiše metaka'.

Da je njegov povratak solo karijeri odlična odluka pokazao je već njegov prvi singl ''Zovi čovika'' koji je pregledan više od 700.000 puta u prva četiri mjeseca od objave.

Video: Vojko V - Zovi čovika

Teško je izdvojiti njegov uspješniji i veći singl pa ih je najjednostavnije nabrojati redom kako su izlazili.

U siječnju objavljen ''Zovi čovika'', nakon kojeg ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem ''Pasta Italiana'', a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za ''Kako to'' koji ga je lansirao u trenutno najvećeg izvođača regije, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close