Nastup na WHF-u

Vojko Vrućina za Bljesak.info: Hercegovci su dobra publika

Naime, Vojko je nastupio na prvoj večeri West Herzegovina Festa koji je započeo u četvrtak u Širokom Brijegu, a zadovoljan je sa i Hercegovcima kao publikom.
Lifestyle / Zabava | 27. 07. 2018. u 12:20 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Napravio sam razne koncerte u Bosni i Hercegovini, ali ovo je iznad standardne razine BiH'', rekao je splitski reper Vojko Vrućina za Bljesak.info.

Naime, Vojko je nastupio na prvoj večeri West Herzegovina Festa koji je započeo u četvrtak u Širokom Brijegu, a zadovoljan je sa i Hercegovcima kao publikom.

Stanka zbog rođenja dijeteta

''Hercegovci su dobri kao publika. Svaki 'line' koji sam bacio su bacili, a to je za mene uspjeh'', rekao je Vojko.

Foto: Bljesak.info / Počeo 16. West Herzegowina Fest (Vojko Vrućina)

Ovaj reper prije tri mjeseca izbacio je i novi album sa 13 pjesma koji je, kako tvrdi, super prošao kod publike.

''Album je super prošao kod publike. Nije moglo proći bolje, ja sam prezadovoljan. Imam koncerata, to sam i htio'', rekao je Vojko za Bljesak.info.

Reper kaže kako će nakon nastupa 28. srpnja uzeti stanku zbog rođenja djeteta, ''bit ću off'', rekao je.

Poslije se opet kreće s radom, ''radi se uvijek, rade se bitovi, rade se rime'', rekao je Vojko, ''uistinu se radi nešto''.

Ne može pisati 'cajke'

Vojko kaže kako su  istiniti svi stihovi u pjesmi sa novog albuma ''Ne može'', koja trenutno ima više od milijun pregleda na YouTubeu. Tako je prokomentirao i stih ''pišem cajke jer triba mi novca'', gdje je otkrio kako mu ipak ne leži pisanje takvih pjesma.

Foto: Bljesak.info / Počeo 16. West Herzegowina Fest (Vojko Vrućina)

''Jedan kolega iz Splita i ja pokušali smo napraviti cajke, ali nismo uspjeli ući u mentalitet cajkulje. Mi smo prešli u karikaturu, jer je taj naš ženski lik bio previše pijan, previše se prostituira, previše je kokaina 'vuka'. Dakle išlo je u karikaturu i nitko nije htio kupiti tu pjesmu, nažalost'', rekao je Vojko Vrućina za Bljesak.info, te dodao kako se razočarao u to jer ''nisam na toj valnoj duljini, ti trebaš znati reći neku glupost, a ja to očito ne znam te sam se skoncentrirao 100% na solo karijeru''.

Dječaci i Kiša metaka gotovi

Hip-hop sastav Dječaci, u kojoj je Vojko, uz repere Zondu i Ivu Sivog, bio član raspala se. Ista situacija dogodila se i sa Kišom metaka u kojoj je radio sa Krešom Bengalkom i Vuk Orebom. Trenutno su se svi posvetili solo karijerama.

''Nakon 30-e svatko ima svoj đir koji se ne može više oslikavat. Na nastupima je sve super, veseli momci, pijani, ali kada se trebaju raditi pjesme, teško je'', rekla je glavna zvijezda ovogodišnjeg WHFesta.

Nova pjesma sa Huljićem bila bi previše

Pjesmu ''Pasta Italiana'' Vojko Vrućina snimio je sa Krešom Bengalkom, ali pjesma ne bi bila neobična da tom reperskom dvojcu nije pridružio i Tonči Huljić koji se također okušao u repanju.

Foto: Bljesak.info / Počeo 16. West Herzegowina Fest (Vojko Vrućina)

''Huljiću se svidjela pjesma. Rekao je da treba produžiti pjesmu, pa sam mu ponudio da repa. Onda sam napisao tekst, on je odrepao i jako sam zadovoljan s njim kao reperom. Odmah je uhatio flow, skužio je trap odmah'', rekao je Vojko za Bljesak.info, ističući kako mu nije u planu nova pjesma sa Huljićem.

''To bi bilo previše. Ako on sada hoće nešto drugo, neke rozge i to, ja sam otvoren za to, ali još neke repove, bilo bi glupo''.

Inače, osim Vojka Vrućine na prvoj festivalskoj večeri u Širokom Brijegu nastupila je i Nina Badrić, dok je druga večer rezervirana za bendove Vatra i Kries, a festival će nakon stand-up nastupa Nikole Đuričkog zatvoriti Bajaga i Instruktori.

Kopirati
Drag cursor here to close