Saoirse Kennedy Hill

Pronađena mrtva Kennedyjeva unuka

''Srca su nam slomljena gubitkom naše voljene Saoirse. Njezin život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", rekli su. Njezina baka Ethel Kennedy rekla je kako je "svijet danas manje divno mjesto".
Lifestyle / Zabava | 02. 08. 2019. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unuka Roberta F. Kennedyja je preminula, priopćila je obitelj u izjavi u četvrtak.

Saoirse Kennedy Hill bila je kći Courtney Kennedy Hill - jedne od 11-ero djece pokojnog predsjedničkog kandidata te aktivistice za okoliš i ljudska prava Ethel Kennedy, prenosi CNN.

"Srca su nam slomljena gubitkom naše voljene Saoirse. Njezin život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", rekli su. Njezina baka Ethel Kennedy rekla je kako je "svijet danas manje divno mjesto".

Volontirala je u Meksiku gdje je sudjelovala u izgradnji škola u autohtonim zajednicama, a pokretala su je ljudska prava i osnaživanje žena, rekla je njezina obitel, prenosi Index.hr.

Hillov otac Paul Michael Hill bio je jedan od četvorice lažno osuđenih u bombaškim napadima Irske republikanske vojske 1974. godine u dva puba u engleskom Guildfordu.

Boston 25 News, pozivajući se na izvor iz policije, izvijestio je kako se sumnja na predoziranje.

Saoirse, studentica sveučilišta u Bostonu, prije nekoliko godina u studentskim novinama pisala je o svojoj borbi s depresijom.

Kopirati
Drag cursor here to close