Za djecu i odrasle

Premijerno prikazan film o Dubiozi

Redatelj je izjavio kako je film nastao kao potreba benda da se ispriča dio povijesti, kao i priča o nastanku novog albuma, a da je u suštini film pun zezancije.
Lifestyle / Zabava | 09. 11. 2017. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera filma ''Za djecu i odrasle'' Dubioze kolektiv održana je u srijedu navečer u prepunoj dvorani Mikser Housea u Sarajevu.

Veliki broj ljubitelja popularnog benda uživao je u redateljskom uratku Midhata Mujkića, koji je ispričao priču o nastanku i razvojnom putu Dubioze kolektiv. Pored priče o ujedinjenju članova bendova Gluho Doba i Ornamenti te formiranju Dubioze, film donosi priču o snimanju novog albuma koji će biti objavljen 13. studenog 2017. godine.

Pored prisjećanja na početke benda, film je vrlo slikovito prikazao proces snimanja novog albuma i otkrio kako iza popularnosti benda stoji ogromna količina napornog i profesionalnog rada, što je definitivni preduvjet za uspjeh.

Redatelj Mujkić je izjavio kako je film nastao kao potreba benda da se ispriča dio povijesti, kao i priča o nastanku novog albuma, a da je u suštini film pun zezancije.

Program je vodio dvojac Helem Nejse, koji su na kraju premijere uručili ček od 15 eura za doprinos kulturnoj mašineriji, poljoprivrednoj industriji i borbi protiv kapitalizma i neofašizma članovima benda Dubioza Kolektiv. Nakon premijere, publika je uživala u DJ/VJ setu Diskobajagi.

Video:
Kopirati
Drag cursor here to close