Slavni par

Prekinuo slavni par Zayn Malik i Gigi Hadid?

"Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka"
Lifestyle / Zabava | 29. 10. 2021. u 10:04

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Majka slavne manekenke Gigi Hadid, Yolanda Hadid, tvrdi da ju je slavni pjevač Zayn Malik, koji je ujedno bio i partner njene kćeri, udario prošli tjedan u žaru svađe, zbog čega ona navodno razmišlja o podnošenju kaznene prijave, prenosi Index.

Zayn se kasnije oglasio o incidentu za TMZ.

"Privatna sam osoba i nisam želio da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju kćer, pristao sam osporiti tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerice, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerica bila odsutna prije nekoliko tjedana", započeo je.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Zayn Malik (@zayn)

"Ovo je bila i još uvijek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam kćer na način na koji ona to zaslužuje", dodao je.

"Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka", zaključio je.

Zayn Malik i Gigi Hadid zajedno imaju jednogodišnju kćerkicu Khai, a nakon Yolandinih optužbi otkriveno je da par već duže nije zajedno.

Počeli su hodati 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju potaknuli su 2019. godine, a prvi put su zajedno zamijećeni u New Yorku u siječnju 2020. godine. Kći im se rodila u rujnu prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Kopirati
Drag cursor here to close