Na odmoru u Meksiku

Pale zaruke slavnog glumca i manekenke

Valderrama je krenuo svojim putem i prije devet se mjeseci zaljubio se u manekenku Amandu Pacheco, a zaprosio ju je baš na samu Novu godinu.
Lifestyle / Zabava | 03. 01. 2020. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gumac Wilmer Valderrama je nakon kraha ljubavne veze s pjevačicom Demi Lovato odlučiti krenuti dalje, i to ozbiljno. Objavio je zaruke s manekenkom Amandom Pacheco s kojom je u vezi devet mjeseci.

Wilmer Valderrama, najpoznatiji po ulozi Feza u seriji 'Lude sedamdesete', poznat je i kao bivši dečko pjevačice Demi Lovato koji je ostao njezin dobar prijatelj i jedna od rijetkih osoba koje su bile uz nju kad se prije godinu i pol predozirala i jedva preživjela. Tada je bivšu djevojku, s kojom je ipak proveo punih šest godina, neprekidno posjećivao u bolnici i bio vidno zabrinut za njezino stanje. I dok su se mnogi njihovi obožavatelji nadali da će se vratiti jedno drugome, to se nije dogodilo.

Valderrama je krenuo svojim putem i prije devet se mjeseci zaljubio se u manekenku Amandu Pacheco, a zaprosio ju je baš na samu Novu godinu. I dok su ususret 2020. bili na odmoru u Meksiku, za najvažniji trenutak odabrao je San Diego, piše Gloria.hr.

Pacheco je 11 godina mlađa od svog 39-godišnjeg zaručnika. Na njegovom Instagramu pokraj fotografije prosidbe, snimljene uz rub mora, stoji datum 1. siječnja 2020. i riječi koje govore sve: "Odsad smo samo mi".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

“It’s just us now” 01-01-2020

Objavu dijeli Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama)

Kopirati
Drag cursor here to close